Voor Valentin.e, heiligen en anderen

Onze liefde wordt vergroot door de smaak van een gedeelde chocolade

Bomma Flora biedt u een fijnproeversassortiment van bonbons, bedels en een tablet met een prachtig doosje, doorspekt met een natuurlijke gedroogde bloem: een strobloem.

Alles wat u proeft wordt gemaakt in het atelier van Bomma Flora: de chocolade (puur, melk en wit) zijn bean to bar, d.w.z. gemaakt van Nicaraguaanse bonen voor de pure en melk chocolade en van natuurlijke Piura cacaoboter uit Peru voor de witte chocolade . De pralines worden gemaakt van geroosterde hazelnoten, amandelen en walnoten, door ons gekarameliseerd en fijngemalen. De gelei wordt gemaakt van fruit, suiker en pectine.
De verpakking bestaat uit een kartonnen doos gemaakt van cacaodopafval (Cocoa Paper™), kraftpapier en natuurlijke raffia, en streeft ernaar zonder plastic voor eenmalig gebruik te werken.

De doos zal u kennis laten maken met een reeks smaken:

Een 45% Walana melkchocoladereep doordrenkt met venkel
Vier mendianten van pure en witte chocolade, walnoten en hazelnoten, morellen kersen en gedroogde physalis
Acht pralines
Ganache van pure chocolade, verrijkt met pepermunt
Amandel/hazelnoot praline met frambozengelei
Ganache van pure chocolade
Walnoot/hazelnoot praline en perengelei met steranijs