Loading...
0

Ontdek ons gourmet assortiment

Walana 45% – venkel geïnfuseerde melkchokolade

Deze Walana 45% melkreep is met venkelzaad geïnfuseerd en verfraaid met venkelzaad, cacaoboonchips en goudsbloemblaadjes.
6,50 

V’vaya 70% – geïnfuseerd met moerasspirea

Deze V'vaya reep is geïnfuseerd met moerasspirea en verrijkt met geroosterde hazelnoten, veenbessen en korenbloemblaadjes.
6,50 

Walana 45% – melk chocolade met geroosterde hazelnoten

Walana-cacaobonen geven aromatische, houtachtige, rokerige en nootachtige tonen af, evenals honing, gekarameliseerde amandelen, rijp fruit en kaneel. Deze smaken gaan heerlijk samen met geroosterde hazelnoten en melk in een balans van 45% cacao en 55% melk en suiker.
5,50 

De broers Bomma Flora bieden chocolade tabletten en artisanale, natuurlijke en bloemige pralines aan

The Bomma Flora brothers

In een slow food-benadering bieden de twee broers Bomma Flora chocolade tabletten en ambachtelijke, natuurlijke en bloemige pralines aan.

Het is een gastronomische combinatie van planten die veel voorkomen maar weinig bekend zijn in onze streken en een chocolade die op artisanale wijze wordt geproduceerd van uitzonderlijke cacaobonen geïmporteerd uit Midden-Amerika.

Ontdek ons verhaal!
Natuur van hier, chocolade van elders
CO2-neutraliteit en circulariteit
Biologische en ambachtelijke productie
100% traceerbaarheid van cacaobonen

De diversiteit aan smaken en aroma’s van cacao is net zo rijk als die van wijn: tonen van rood fruit, citrusvruchten, honing, een houtachtige en licht samentrekkende toets, enz.

Deze rijkdom komt van de variëteiten en gevarieerde bodems van Nicaragua, maar ook van het beheer van de plantage en de controle van het fermentatieproces van de bonen.

Ontdek ons assortiment
shape

Newsletter

De chocoladedraad