Loading...
0

Ontdek ons gourmet assortiment

El Guabo 53% – “dark milk” geinfuseerd met karwijzaad

El Guabo donkere melkchocolade met karwijzaad, walnoten en korenbloemblaadjes.
7,00 

Vier degenen van wie je houdt!

Vier uw dierbaren met dit assortiment chocoladevierkanten en pralines.
25,00 

Walana 45% – venkel geïnfuseerde melkchokolade

Deze Walana 45% melkreep is met venkelzaad geïnfuseerd en verfraaid met venkelzaad, cacaoboonchips en goudsbloemblaadjes.
7,00 

De twee Bomma Flora broers gescheiden door de Atlantische Oceaan, verenigd door chocolade!

The Bomma Flora brothers

In een slow food-benadering bieden de twee broers Bomma Flora chocolade tabletten en ambachtelijke, natuurlijke en bloemige pralines aan.

Het is een gastronomische combinatie van planten die veel voorkomen maar weinig bekend zijn in onze streken en een chocolade die op artisanale wijze wordt geproduceerd van uitzonderlijke cacaobonen geïmporteerd uit Midden-Amerika.

Ontdek ons verhaal!
Natuur van hier, chocolade van elders
CO2-neutraliteit en circulariteit
Biologische en ambachtelijke productie
100% traceerbaarheid van cacaobonen

De diversiteit aan smaken en aroma’s van cacao is net zo rijk als die van wijn: tonen van rood fruit, citrusvruchten, honing, een houtachtige en licht samentrekkende toets, enz.

Deze rijkdom komt van de variëteiten en gevarieerde bodems van Nicaragua, maar ook van het beheer van de plantage en de controle van het fermentatieproces van de bonen.

Ontdek ons assortiment
shape

Newsletter

De chocoladedraad