Loading...
0

Ontdek ons gourmet assortiment

Doos met 32 geassorteerde pralines

Een assortiment van 32 pralines die ganaches, pralines, karamel mengen en in hun recepten gewone en bekende planten gebruiken zoals pepermunt, dragon, frambozen, duindoornbessen, peren en andere minder bekende zoals witte honingklaver,  mispels en citroenmelisse.
25,50 

Blond chocolade met amandelen en geroosterde boekweit

Blonde chocolade biedt een romige mix van biscuity toetsen en gekarameliseerde melk, aangevuld met boekweit en geroosterde amandelen.
7,20 

El Guabo 53% – “dark milk” geinfuseerd met karwijzaad

El Guabo donkere melkchocolade met karwijzaad, walnoten en korenbloemblaadjes.
7,20 

De twee Bomma Flora broers gescheiden door de Atlantische Oceaan, verenigd door chocolade!

The Bomma Flora brothers

In een slow food-benadering bieden de twee broers Bomma Flora chocolade tabletten en ambachtelijke, natuurlijke en bloemige pralines aan.

Het is een gastronomische combinatie van planten die veel voorkomen maar weinig bekend zijn in onze streken en een chocolade die op artisanale wijze wordt geproduceerd van uitzonderlijke cacaobonen geïmporteerd uit Midden-Amerika.

Ontdek ons verhaal!
Natuur van hier, chocolade van elders
CO2-neutraliteit en circulariteit
Biologische en ambachtelijke productie
100% traceerbaarheid van cacaobonen

De diversiteit aan smaken en aroma’s van cacao is net zo rijk als die van wijn: tonen van rood fruit, citrusvruchten, honing, een houtachtige en licht samentrekkende toets, enz.

Deze rijkdom komt van de variëteiten en gevarieerde bodems van Nicaragua, maar ook van het beheer van de plantage en de controle van het fermentatieproces van de bonen.

Ontdek ons assortiment
shape

Newsletter

De chocoladedraad