Walana 45% – venkel geïnfuseerde melkchokolade

Geïnfuseerde tabletten hebben de bijzonderheid dat hun cacao doordrenkt is met kruiden of aromatische zaden. Deze Walana 45% melkreep is doordrenkt met venkelzaad en verfraaid met venkelzaad, cacaoboonchips en goudsbloemblaadjes.

7,20 

Beschrijving

De tabletten bestaan uit cacaobonen, cacaoboter, suiker en, voor melkchocolade, melkpoeder. Geïnfuseerde tabletten hebben de bijzonderheid dat hun cacao doordrenkt is met kruiden of aromatische zaden. Deze Walana 45% melkreep is doordrenkt met venkelzaad en verfraaid met venkelzaad, cacaoboonchips en goudsbloemblaadjes.

Walana-cacaobonen geven aromatische, houtachtige, rokerige en nootachtige tonen af, evenals honing, gekarameliseerde amandelen, rijp fruit en kaneel. Deze smaken gaan heerlijk samen met melk in een balans van 45% cacao en 55% melk en suiker.

Net als El guabo komt Walana-cacao uit Waslala, regio Matagalpa in het noorden van Nicaragua. Het gebied is uniek in het land met een regenseizoen van bijna 9 maanden, wat het geschikt maakt voor de teelt van cacao. Het is ook de thuisbasis van een flora en fauna van grote rijkdom.

Al meer dan 20 jaar heeft de coöperatie La Campesina , bestaande uit families van cacaoproducenten, de vestiging van cacaoteelt ontwikkeld die vandaag meer dan 1.500 hectare beslaat. Het bestrijdt zo de gevolgen van ontbossing en stelt kleine producenten in staat om op hun land te blijven. Het verbetert het inkomen en de arbeidsomstandigheden van haar leden en zorgt tegelijkertijd voor de ontwikkeling en bevordering van de kwaliteit van de bonen.

Ingrediënten: cacaobonen, suiker, melkpoeder , cacaoboter, venkelzaad, cacaonibs, goudsbloemblaadjes

voedingswaarden

Energie 530 kcal
Vetten 34 gram
waarvan verzadigde vetzuren 22 gram
Koolhydraten 48 gram
waarvan suikers 45 gram
Eiwitten 9 gram
Vezels 6 gram
Zout 0,21 gram

Extra informatie

Gewicht 0,08 kg
Afmetingen 10 × 9 × 2 cm
Allergènes

Bevat noten, Glutenvrij, Kan sporen van lactose bevatten

Conditionnement

Twee tabletten van 35g (Totaal 70g), Droog en koel (18-20 °C) bewaren en tegen licht beschermen. Vermijd opslag in de koelkast.