El Guabo 53% – “dark milk” geinfuseerd met karwijzaad

El Guabo donkere melkchocolade met karwijzaad, walnoten en korenbloemblaadjes.

7,20 

Beschrijving

El Guabo donkere melkchocolade is geïnfuseerd met karwijzaad, waarvan de anijstonen de zoete cacaotonen van de El Guabobonen aanvullen. De ingelegde walnoten hebben een unieke en delicate smaak en zijn afkomstig uit België. Korenbloemblaadjes geven de reep een ethisch tintje.

Walana-cacao komt uit Waslala, regio Matagalpa in het noorden van Nicaragua. Het gebied is uniek in het land met een regenseizoen van bijna 9 maanden, wat het geschikt maakt voor de teelt van cacao. Het is ook de thuisbasis van een flora en fauna van grote rijkdom.

Al meer dan 20 jaar heeft de coöperatie La Campesina , bestaande uit families van cacaoproducenten, de vestiging van cacaoteelt ontwikkeld die vandaag meer dan 1.500 hectare beslaat. Het bestrijdt zo de gevolgen van ontbossing en stelt kleine producenten in staat om op hun land te blijven. Het verbetert het inkomen en de arbeidsomstandigheden van haar leden en zorgt tegelijkertijd voor de ontwikkeling en bevordering van de kwaliteit van de bonen.

Ingrediënten: cacaobonen*, melkpoeder*, suiker*, cacaoboter*, walnoten*, karwijzaad*, korenbloemblaadjes*

voedingswaarden

Energie 533 kcal
Vetten 38 gram
waarvan verzadigde vetzuren 25 gram
Koolhydraten 35 gram
waarvan suikers 31 gram
Eiwitten 13 gram
Vezels 9 gram
Zout 0,3 gram

Extra informatie

Gewicht 0,08 kg
Afmetingen 10 × 9 × 2 cm
Allergènes

Bevat lactose, Glutenvrij, Kan sporen van noten bevatten

Conditionnement

Twee tabletten van 35g (Totaal 70g), Droog en koel (18-20 °C) bewaren en tegen licht beschermen. Vermijd opslag in de koelkast.