Walana 45% – melk chocolade

Walana-cacaobonen geven aromatische, houtachtige, rokerige en nootachtige tonen af, evenals honing, gekarameliseerde amandelen, rijp fruit en kaneel. Deze smaken gaan heerlijk samen met melk in een balans van 45% cacao en 55% melk en suiker. Walana-cacao komt uit Waslala, regio Matagalpa in het noorden van Nicaragua.

6,00 

Uitverkocht

Beschrijving

Walana-cacaobonen geven aromatische, houtachtige, rokerige en nootachtige tonen af, evenals honing, gekarameliseerde amandelen, rijp fruit en kaneel. Deze smaken gaan heerlijk samen met melk in een balans van 45% cacao en 55% melk en suiker.

Net als El guabo komt Walana-cacao uit Waslala, regio Matagalpa in het noorden van Nicaragua. Het gebied is uniek in het land met een regenseizoen van bijna 9 maanden, wat het geschikt maakt voor de teelt van cacao. Het is ook de thuisbasis van een flora en fauna van grote rijkdom.

Al meer dan 20 jaar heeft de coöperatie La Campesina , bestaande uit families van cacaoproducenten, de vestiging van cacaoteelt ontwikkeld die vandaag meer dan 1.500 hectare beslaat. Het bestrijdt zo de gevolgen van ontbossing en stelt kleine producenten in staat om op hun land te blijven. Het verbetert het inkomen en de arbeidsomstandigheden van haar leden en zorgt tegelijkertijd voor de ontwikkeling en bevordering van de kwaliteit van de bonen.

Ingrediënten: cacaobonen, suiker, melkpoeder, cacaoboter

voedingswaarden

Energie 530 kcal
Vetten 34 gram
waarvan verzadigde vetzuren 22 gram
Koolhydraten 48 gram
waarvan suikers 45 gram
Eiwitten 9 gram
Vezels 6 gram
Zout 0,21 gram

Extra informatie

Allergènes

Bevat lactose, Glutenvrij, Kan sporen van noten bevatten

Conditionnement

Twee tabletten van 35g (Totaal 70g), Droog en koel (18-20 °C) bewaren en tegen licht beschermen. Vermijd opslag in de koelkast.